Kom godt i gang med at dyrke padel

I starten hed sporten padel tennis, men med tiden er det bare blevet til padel. Det er en forholdsvis ny og interessant sport i Danmark, som mange danskere nyder godt af at dyrke. 

Der kommer hele tiden padelbaner mange forskellige steder i landet, så du kan måske finde en bane i nærheden af dig. Hvis du vil i gang med at dyrke padel, bør du læse med videre her.

Du skal have et padelbat

Padel er nemt at spille, og så er sporten for alle niveauer. Hvis du gerne vil spille, bør du dog have dit helt eget padelbat, så du kan spille med et bat, der passer til dit niveau. Du bør ikke snyde dig selv for oplevelsen med at spille med det korrekte bat for dig.

Padelbolde er et must

For at kunne spille padel er det essentielt, at du har padelbolde. Padelbolde minder om tennisbolde, men du bør have de rigtige padelbolde, da de er mindre. Desuden har de et lavere tryk. Du kan sagtens købe padelbolde online, så det er nemt og bekvemt at få fat i dem. 

Forkæl dig selv med padelsko

Du vil ikke fortryde det, hvis du forkæler dig selv med et par padelsko. Padelsko er nemlig fremstillet med henblik på at spille padel, hvilket andre sportssko ikke er.

Saml dine ting i en padeltaske

Du kan også overveje at købe en padel taske. Det er naturligvis ikke den vigtigste ting. Men det er rart at kunne samle alle tingene i en taske, der er lavet til formålet.