Google play app betaling

Sådan tilføjer, fjerner eller redigerer du din betalingsmetode i …

Sådan tilføjer, fjerner eller redigerer du din betalingsmetode i Google Play – Android – Hjælp til Google Play

Google Wallet giver dig hurtig og sikker adgang til det vigtigste, du skal bruge i hverdagen. Brug kontaktløs betaling, hvor Google Pay accepteres, …

Du kan tilføje og fjerne kreditkort, debitkort, Google Play-saldo og andre betalingsmetoder, du bruger til at foretage køb i Google Play Butik.

Google Wallet – Apps i Google Play

MobilePay er en app til alle slags betalinger. Send penge til en ven (eller én du ikke kender), betal nemt i butikker, i online shops eller i andre apps.

Hurtig og sikker adgang til både hverdagens kort og eventbilletter

MobilePay – Apps i Google Play

Med Telenor kan du betale for apps, spil, film og musik, du køber i Google Play. Du betaler ikke med det samme, men opkræves på din månedlige regning.

Send penge og gaver. Nemt.

Mobilbetaling i Google Play – Betal nemt over regningen

Yderligere servicevilkår for Google Pay/Google Payments · Kreditkort, · Debetkort og · Andre betalingsmetoder, du kan bruge til at betale i butikker, i apps, på …

Med Telenor kan du betale for apps, spil, film og musik, du køber i Google Play. Du betaler ikke med det samme, men opkræves på din månedlige regning

servicevilkårene for Google Payments

Download Google Pay-appen fra Google Play eller se om den allerede er … Du kan også betale på internettet og i apps, hvor Google Pay-symbolet findes.

Google Pay | Credit and Debit Card Payment App – Visa

Google Pay | Credit and Debit Card Payment App | Visa

Der er flere apps i Google Play Butik og Galaxy Store. Nogle af dem beder om betaling for at bruge. De understøtter et par slags betalingsmetoder for din …

Pay your way with Google Pay. Learn how Google Pay works, with the convenience of Visa now in the palm of your hand even if your wallet isn’t. Learn more.

Hvordan kan jeg købe en app i Google Play Butik og Galaxy …

Hvordan kan jeg købe en app i Google Play Butik og Galaxy Store? | Samsung Danmark

Din Android-enhed er nu klar til betaling med Google Pay. Du kan også hente Google Pay-app’en i Google Play og klare opsætningen direkte i app’en.

FAQ til Samsung Mobil. Find mere om Hvordan kan jeg købe en app i Google Play Butik og Galaxy Store med Samsung Support.

Få svar på dine spørgsmål om Google Pay – Jyske Bank

Få svar på dine spørgsmål om Google Pay

Med Google Pay kan du betale med din telefon over hele verden. Hold blot telefonen hen til terminalen – du behøver ikke åbne app’en.

Hvor kan jeg bruge Google Pay, og hvad koster det at bruge Google Pay? Få svar på dine spørgsmål om Google Pay

Betal nemt og hurtigt med Google Pay – Danske Bank

Betal nemt og hurtigt med Google Pay

11. nov. 2022 — Spotify er den første af de helt store app-partnere, som Google nu lader Android-brugerne betale for via tredjepart i stedet for at …

Med Google Pay kan du betale med din telefon over hele verden. Hold blot telefonen hen til terminalen – du behøver ikke åbne app’en.

Snart kan Android-brugere betale for Spotify uden om Google …

Snart kan Android-brugere betale for Spotify uden om Google Play – recordere.dk

Keywords: google play app betaling, google play betaling